Democratia occidentala ca si Big-Bang-ul… lui Sean C.

This entry was posted by on Friday, 24 March, 2017 at

Jean MAURER : Democratia West? = multã manipulare pe un fond de inegalitate profundã…

Image result for JeanMaurer

 

” In ceea ce priveste democratia occidentalâ am ajuns ca dupa peste 27 de ani de “beneficii” sa nu mai fiu atat de entuziast ca la inceput. Si nu sunt singurul in aceasta situatie. Pe scurt, multa propaganda, multa manipulare, parfum de libertate, dar pe fond de inegalitate profunda de sanse si discriminare cat cuprinde.”

         Courtesy: Adevãrul.ro

Image result for Jean Maurer

Jean Maurer – editie mai…recentã ( cf. Libertatea )

P.S. 

Bineinteles ca i-am iubit – discret, de la distanta- pe cei  doi Maurer – Senior si Junior, pe care i-am considerat dintotdeauna doi oameni intregi , exemplari, pt. care autenticitatea vietii a valorat cát viata insãsi.

Hello, Jean ! Sper sincer sa nu fii surprins daca declar public ca – dupa 20 ani de America , am ajuns la concluzii similare privind democratia nord-americana , ceea ce explica  speranta mea in schimbarile legitime   promise putin cam emfatic de catre  Donald TRUMP . Iubesc America – pe care o consider a doua mea Patrie -fiind deosebit de preocupat  de destinul  clasei de mijloc , profund  dezavantajata de ultimele  guvernari…d-e-m-o-c-r-a-t-e . Acestei clase – pt. care contul  bancar constituie nu un scop in sine – ca in cazul prietenului  Ion Tiriac – ci un mijloc , o garantie sine qua non pt. decenta traiului cotidian – i-am dedicat urmatoarele versuri ( usor adaptate ) convins fiind ca ea reprezinta

                                       unicul vector social  

care poate repune democratia  americana  in drepturile ei legitime , autentice , ferind-o totodata de bla-bla-bla-urile politicianiste din categoria Big- Bang, derizorii dar extrem de primejdioase , fiind in mod decisiv rupte de esenta  lor politicã originarã :

                        Sus steagul clasã mijlocie!

Sus fruntea cãci din truda ta

a rãsãrit biruitoare,

a rãsãrit AMERICA ! 

 

=================================


Leave a Reply