ANTI – TRUMPISMUL. Radiografia unei mascarade anti-democratice

This entry was posted by on Monday, 20 February, 2017 at

Cine si de ce se teme  de Donald Trump ?

Exista  multa deruta – inclusiv la oamenii de buna credinta – privitor la  semnificatia profunda a Trumpism-ului ca ideologie a schimbarii. Celor sincer  interesati  sa afle “cum stau lucrurile”, nedeformate de  o media  vital interesata in mentinerea vechii ” ordini “mondiale = drumul cel mai scurt spre …dezordinea mondiala { inclusiv sau mai cu seama  spre un razboi nimicitor ) le recomand articolul jurnalistului – europarlamentar  Traian UNGUREANU intitulat ” Antidemocratia in America “ ( vezi Bloguri – Adevarul.ro, 20 feb. 2017 ) in care  profunzimea analizei  este insotita de un sarcasm  hiper-acid, binemeritat  de establishmentul  occidental.

Courtesy : Wikipedia

Conventia PD-L 2013 - Traian Ungureanu (1).jpg

Traian Ungureanu

Date personale
Născut (58 de ani)
București, România
Cetățenie România
Ocupație om politic
jurnalist
Europarlamentar

Partid politic PDL

Citez  un pasaj  deosebit de relevant :

” Mulţi binevoitori vor spune că, aidoma medicilor şi dreptăţii, ipocrizia nu are frontiere. Aşa e dar urgia asmuţită împotriva lui Trump nu e o alunecare nefericită a moralei. Programul anti-Trump e un spectacol de presă hrănit de nenumărate „scurgeri” de informaţii sau poziţii piezişe ale aparatului de stat. Din adîncurile ministerelor sau de la înălţimea funcţiilor inamovibile, o funcţionărime harnică şi abilă lucrează la demontarea lui Trump.

În fond, Donald Trump nu a avut niciodată voie să cîştige alegerile rezervate pe veci sistemului, iar dacă a făcut-o e bun de plată. Cu funcţia, cu reputaţia şi, dacă va fi nevoie, cu capul.”


Leave a Reply