corrida…altfel

This entry was posted by on Friday, 15 July, 2016 at

Românii au  talent…

Ion si Gheo – doi olteni – ajung in Spania cu 1.000 euro  in buzunar. S-au simtit atat de bine incat  dupa o saptamana  nu mai aveau nici macar bani de retur.Ion vede un afis…salvator  :

Cautam toreadori incepatori dar plini de curaj dispusi sa infrunte un taur tanar, nevricos. In caz de reusita  prima e 10.000 euro; daca  lucrurile se complica, asiguram tratament /recuperare gratuita timp de 3 luni.

   Interesat, Ion se prezinta la organizatori, e acceptat, primeste instructiuni,plus 4 sageti  letale ( pt. taur, evident ), tinuta de rigoare, etc.Isi face curaj : in fond ce e un taur?Un bou cu ifose. Dar cand da cu ochii de animalul  infuriat curajul ii dispare ca un fum  si o ia la fuga disperat spre prima iesire; taurul dupa el…

La un moment dat- surprizã : taurul aluneca,se impleticeste si cade , luxându-si picioarele din fata, nereusind apoi nicicum  sa se mai ridice de la pamant. Ion realizeaza schimbarea , se intoarce  tacticos si infige cu nesat  sagetile in gâtul  animalului.Tribunele in delir, televiziune, bani, felicitari…

Gheo il intampina cu o admiratie  neprefacuta :Bravo, Ioane! Esti mare, ma! In locul tau  eu as fi facut pe mine, mai rau ca la diaree, la care Ion:

Pãi  tu de ce crezi cã a alunecat taurul ?

Image result for bullfighting

Adaptare  dupã  zv.ro                                                Courtesy: esdaw.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply