Din Evanston – USA : PASTE FERICIT ROMANILOR DE PRETUTINDENI !

This entry was posted by on Saturday, 30 April, 2016 at

Cãtãlin PREDOIU : Un Paste fericit, cu credintã, sperantã si iubire!

 Courtesy : WIKIPEDIA
Resurrection (24).jpg

Cotidianul.ro  a publicat azi , 30 aprilie , un interviu  pe cat de extins pe atat de interesant cu Cãtãlin PREDOIU –  ultimul …mohican  liberal- candidat la Primaria Generala a Capitalei ( recomand tuturor bucurestenilor lucizi din pdv politic sa parcurga , cu rabdare , acest interviu, cel putin  pt a accede la  o perspectiva  clara , indispensabila asupra apropiatelor alegeri  locale ).

Catalin este  favoritul meu la alegerile  pt. Primaria Bucuresti  ; iata care este – in viziunea ” New-Holism ”  podiumul de preferinte la aceste  alegeri deosebit de importante pt. imprimarea unui nou curs politicii romanesti :

1. Catalin Predoiu (urmat…la distanta ! ) de

2. Gabriela Firea

3. Robert Turcescu

Pe RT  l-as fi plasat  ceva mai sus  dar , datorita  erorilor  nescuzabile ale celor circa 16 ani de basism…iresponsabil,  ( TB , probabil,  s-a considerat ales pe viata la butoane )  , se va vedea curand ca pana la urma …Turcul plateste.

Si…Marian Munteanu ? Marian  a fost /si ramâne  mai mult decat o aparitie electorala fantomatica  ( fiti siguri, vom mai auzi de el ) dar atat in trecut cat si in evolutia recenta el a comis o serie de inexactitati incompatibile , totusi , cu contextualitatea politica  actuala , deosebit de complexa. Ca metodolog i-as reprosa 3 dezarmonii  decisive dintre care acum si aici voi  prezenta succint doar una:

                             ” Eu nu fur ! “

declaratie  politically neavenitã,  accentuând in mod nepermis discontinuitatea/ ruptura , care a contat pt. marea majoritate a celor  vizati  ( de meserie…corupti iremediabil ) ca  o biciuire , echivalând cu un monstruos “ Eu nu respir!”. Poate bucurestenii standard sa fi perceput pozitiv acest semnal dar…pana la Dumnezeu te omoara…ONG-urile, ceea ce s-a si intamplat. Ca si la ultimele alegeri prezidentiale , la apropiatele alegeri locale  se va pune  in mod dramatic ( poate chiar tragic ? ) problema cã

            ” meritã fãcut orice efort in incercarea  de a nu lãsa Bucurestiul pe mâna “ mafiei rosii”!

Profit de ocazie pt. a sublinia meritul  adesea trecut cu vederea al actualului presedinte  Klaus IOHANNIS  , care desi stia f. bine ca  promovarea sa  in primul plan  va scoate la iveala anumite carente ( nu mici! ) de comportament social – politic  si-a asumat acest risc , absolvind Romania de primejdia iminenta a unui presedinte ” rosu “ : imaginati-va  cum s-ar fi simtit romanii sub obladuirea unui Victor Ponta la Cotroceni  si a unui Liviu Dragnea ( or similari ) in fruntea Guvernului… Totdeauna cand il invinuiti pe Iohannis cã prea stã ” closcã ” sau cã prea tace , etc.  amintiti-va ca intre …ouãle  uzuale se gasesc si 2 -3…grenade  f. asemanatoare ca formã , dar extrem de destructive si care , N.B., pot fi actionate inclusiv de la distantã !  Asa incat veti intelege de ce recomandarea mea pt. locatarul de la Cotroceni  nu poate fi alta decât una eminamente  …ardeleneascã si anume : ” Klaus,  incet inainte”.

Courtesy: portaluldestin.net

Acum se poate intelege, in mod integral, de ce

Cãtãlin PREDOIU va câstiga nenegociabil Primaria Generalã a Capitalei !

 


Leave a Reply